hoe werkt het

                                  HOE WERKT HET

Als u besluit gebruik te willen maken van de honden uitlaatservice dan kunt u zich online aanmelden door het invullen van het aanmeldformulier op de website, of bellen op 06-37294088

Omdat we tijdens de wandelingen alle aandacht voor de honden willen hebben, zijn we tijdens de wandelingen niet telefonisch bereikbaar.


Na het eerste contact zal er een afspraak gemaakt worden voor een kennismakingsgesprek om kennis te maken met u en uw hond. Daarbij worden onder meer de karaktereigenschappen en kenmerkende gedragingen van uw hond besproken en goed bekeken in welke groep uw hond het beste past.


Ook bespreken we de Algemene voorwaarden en het sleutelcontract(indien nodig).

Indien u besluit uw hond mee te laten gaan met hondenuitlaatservice, maken we een afspraak voor een proef wandeling. Ook zal de overeenkomst en (indien van toepassing), het sleutelcontract ondertekend worden en de sleuteloverdracht plaatsvinden.


In het kennismakingsgesprek is er alle ruimte voor vragen en bespreken we uw wensen en onze mogelijkheden.


DE WANDELING


Op de afgesproken dag en dagdeel wordt uw hond bij u thuis met de HUS Bus opgehaald.

Samen met andere honden rijden we naar wandelgebieden in de regio Parkstad voor een wandeling van minimaal een uur.

Er worden 2 rondes per dag gelopen:


‘S ochtend van +/- 10.00 tot 11.00 uur.

‘S middags van +/- 14.00 tot 15.00 uur.


In welke groep uw hond mee loopt is afhankelijk van de samenstelling van de groepen, hierbij word zorgvuldig gekeken naar de verschillende karakters van de honden,de rasgroep waartoe uw hond behoort,  de leeftijd, het geslacht, en de grootte van de hond.

De tijd dat uw hond van huis is is gemiddeld tussen de 1.5 en 3 uur. Dit is afhankelijk van uw adres, het aantal honden op de ronde, en de ligging van de uitlaatplek.

Voor potentiële weglopers word er gebruikgemaakt van eigen gekleurde halsbanden die voorzien zijn van bedrijfsnaam telefoonnummer.


Indien uw hond niet mee kan op de afgesproken wandeling graag 24 uur van tevoren afmelden ivm. planning
KENNISMAKING

DE HUSBUS


Om uw hond(en) op een veilige manier te vervoeren is de HUS Bus compleet en professioneel ingericht voor het veilig vervoeren van uw dierbare huisdieren.
 

Een volle bus met honden vraagt om een goede ventilatie, daarom is de HUS Bus voorzien van airco en een extra dak ventilator zodat er altijd frisse lucht aanwezig is.

KvK nr: 62770934

IBAN: NL87 SNSB 0908 8591 04

tel: 06-37294088

Email: info@husparkstad.nl